Ενήλικες

Ο διαιτολόγος θα παρακολουθεί τις διακυμάνσεις του βάρους σας και θα σας υποβάλλει τακτικά σε λιπομέτρηση . Θα σας δώσει διαιτολόγια που θα είναι προσαρμοσμένα στον τρόπο ζωής σας και στα διατροφικά σας γούστα , χωρίς να σας λείψουν οι βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά. Μετά τη δίαιτα, θα σας παρακολουθεί και θα σας συστήσει την κατάλληλη διατροφή συντήρησης, με στόχο τη διατήρηση του επιθυμητού βάρους. Σας μαθαίνει να τρώτε σωστά και ισορροπημένα και αυτό είναι ένα κέρδος που θα αποκομίσετε για όλη σας τη ζωή.

Γιατί γνωρίζει τα μυστικά της σωστής διατροφής περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον ειδικό και θα σας κατευθύνει στην προσπάθειά σας να χάσετε βάρος υγιεινά. Θα σας δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο θα μαγειρεύετε τα φαγητά, τις ποσότητες και τους συνδυασμούς που πρέπει να ακολουθείτε.

Ένας επαγγελματίας διαιτολόγος-διατροφολόγος αναπτύσσει τη φιλοσοφία και τη δύναμη της ισορροπημένης διατροφής έτσι ώστε η διαδικασία της απώλειας βάρους η αντιμετώπισης κάποιου προβλήματος υγείας διατροφικά , να γίνει τρόπος ζωής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ.: 2104958124

Κιν.: 6994745465

Email: m_spelagidou@yahoo.com

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΦΩΚΙΩΝΟΣ 8, ΝΙΚΑΙΑ