Εγκυμοσύνη

Η εγκυμοσύνη αποτελεί μία περίοδο αλλαγών στο σώμα και στην ψυχολογία της γυναίκας, είναι σημαντικό μια ισορροπημένη διατροφή να μπορεί να υποστηρίξει και τα δύο κατάλληλα, ώστε να παρέχονται όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στο έμβρυο και να νιώθει η έγκυος καλά. Χωρίς αμφιβολία, ένα ισορροπημένο – γευστικό διατροφικό πλάνο, μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε στο παιδί σας.

Άσχετα με το πόσες βδομάδες σας έχουν μείνει για να γεννήσετε, η σωστή διατροφή μπορεί να βελτιώσει την υγεία σας και να έχετε καλύτερη γέννα. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει στην εγκαθίδρυση ουσιωδών δομών ανάπτυξης για την συνολική υγεία του παιδιού σας.

Η εγκυμοσύνη είναι η μία και μοναδική φορά στη ζωή σας που οι διατροφικές συνήθειες σας επηρεάζουν άμεσα έναν άλλο άνθρωπο. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, κάποια τρόφιμα μπορούν να προκαλέσουν αρνητικές επιπτώσεις στην ανάπτυξη του μωρού, για αυτό και θα ήταν καλό να λάβετε εξειδικευμένες συμβουλές από κάποιον επαγγελματία διατροφολόγο.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ.: 2104958124

Κιν.: 6994745465

Email: m_spelagidou@yahoo.com

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΦΩΚΙΩΝΟΣ 8, ΝΙΚΑΙΑ